La Sultane de Saba

Het merk La Sultane de Saba is ontstaan uit een droom…
een droom om te delen en te geven…
een droom om te ontsnappen en te reizen…
een droom van een eeuwenoude traditie…

Het merk La Sultane de Saba is ontstaan uit een droom… een droom om te delen en te geven… een droom om te ontsnappen en te reizen… een droom van een eeuwenoude traditie…

Het concept zelf van La Sultane de Saba berust op een zeer oud en kostbaar ritueel van het mooimaken van de oosterse vrouw waarvan het geheim wordt overgedragen van moeder op dochter en van generatie op generatie. Vanessa Sitbon, oprichtster van La Sultane de Saba, heeft deze geheimen van de oosterse schoonheidsrecepten via haar moeder overgeërfd en deze hebben haar op haar beurt een eeuwenoude bedrevenheid doen ontdekken.

La Sultane de Saba wil met haar authentieke en originele producten, met haar verzorgingen met ontelbare smaken en kleuren doen dromen, uitnodigen om te reizen, verre horizonten te ontdekken, zich te begeven naar zonnige landen waar het lichaam en de geest teruggaan naar de bron van ontspanning en rust.

Geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van het mystieke oosten maar ook van het Azië of van elders, biedt La Sultane de Saba verschillende gamma’s producten met elk een unieke en magische authenticiteit.

De producten zijn  volgens eeuwenoude recepten ambachtelijk ontwikkeld met grondstoffen en geuren uit verschillende landen. Dit is nu net wat deze producten zo uniek en zeldzaam maakt. Kijk niet naar de kleine tekortkomingen of onregelmatigheden, deze tonen dat ze authentiek zijn.

Kwaliteitscharter

Elk product van La Sultane de Saba is het resultaat van een fijne dosering van zeldzame ingrediënten van over de hele wereld. De producten worden onderworpen aan zeer strenge testen, bevatten geen parabenen of grondstoffen van dierlijke oorsprong en worden niet getest op dieren. Het gamma evolueert voortdurend, het bevat zowel professionele producten als doorverkoopproducten die beschikbaar zijn in meer dan 16 geuren die beantwoorden aan alle behoeften van gelaats- en lichaamsverzorgingen.

(bron: Phytarom)